Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde izleyicileri bekleyen yeni sürprizler!

Gönül Dağı dizisinde izleyicileri bekleyen yeni sürprizler!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları yayınlanan ve TRT1’in en sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, yine etkili bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. 29 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar merakla bekleniyor… Çekicilik işi, amcaoğulları ve Taner’i nasıl bir sürprizle buluşturacak? Sefer’in iyileşmesi için bir yol arayan çocuklar, nasıl bir maceraya sürüklenecek? Elif ve Arif’i, büyük umutlarla girdikleri ameliyat sonrasında neler bekliyor?

Gönül Dağı dizisi 2. sezonuyla yoluna devam ederken, şimdiye kadar yayınlanan 48 bölüm de çok etkili sonuçlar getirdi. 2021-2022 sezonunda en iyi reytingleri alan dizi olarak ön planda yer almaya devam eden Gönül Dağı’nın, zorlu kış koşullarına rağmen Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam ediliyor.

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan, reyting rekorları kıran, hem gün birincisi, hem de haftanın en çok izlenen dizisi olarak başarısını katlayan Gönül Dağı’nın 49. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Taner, amcaoğullarıyla birlikte girdikleri çekici işinin, kendilerini icatlardan uzaklaştırdığını düşünmeye başlamıştır. Yeniden icat yaptıkları günlere dönmek istese de maddi kaygılar onları bu işe devam etmeye zorlar. Amcaoğulları ve Taner’in umutsuz bir şekilde devam ettikleri çekicilik işi, onları nasıl bir sürprizle buluşturacaktır?

Öte yandan Sefer’in hastalığını öğrenen çocuklar üzgün haldedir. Sefer’in iyileşmesi için bir yol arayan çocuklar, nasıl bir maceraya sürüklenecektir? Bunun yanı sıra Elif ve Arif’in ameliyat günü gelmiştir. Büyük umutlarla girdikleri ameliyat sonrasında baba kızı neler beklemektedir?

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.  Gönül Dağı 49. Bölümüyle 29 Ocak Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…