Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi sezonun en iyi reytinglerini alarak şov yaptı!

Kuruluş Osman dizisi sezonun en iyi reytinglerini alarak şov yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, yayınlanan 79. bölümü ile birlikte dizi hayranlarından büyük ilgi gördü. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin üçüncü sezonu çok başarılı şekilde ilerliyor.

atv’nin en iyi yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman, aynı zamanda Gönül Dağı ile birlikte bu sezonun en yüksek reytinglerini alan dizi olarak da öne çıktı. Kuruluş Osman dizisinin 26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan 79. bölümü ile hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında hem çift haneli oranlara yükseldi hem de sezonun en yüksek reyting oranlarını elde etti.

Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizinin AB grubunda çift haneli rakamların biraz gerisinde kalmasına rağmen çok başarılı bir iş çıkardığı da gözler önüne serildi. Survivor All Star 2022 yarışmasının yine iyi reytingler aldığı Çarşamba akşamı, Sadakatsiz dizisi ise yayınlanamadı.

Cansu Dere’den sonra Berkay Ateş’in de koronavirüse yakalanması nedeniyle Kanal D’nin sevilen dizisi yeni bölümü ile ekrana gelemedi. Bu durum Kuruluş Osman dizisi kadar Fox TV’nin reytinglerde sorun yaşayan Kanunsuz Topraklar dizisini de etkiledi.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisinin 14. bölümü ekrana geldi.2022 yılına iyi başlamayan ve bir miktar daha düşen reytinglerin toparlanmaya başlaması ise iyiye işaret oldu.

Kanunsuz Topraklar, dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamanın biraz üzerine çıkarken, AB grubunda da ise ortalamanın bir miktar gerisinde kaldı.

Kanunsuz Topraklar dizisi tüm kişilerde günü 9. sırada tamamladı. AB grubunda 11. olan dizi, ABC1’de ise 8.’lik elde etti. 2 Şubat Çarşamba günü ise dizinin 80. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili ilk detaylar da fragman ile birlikte ortaya çıktı.