Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde kandırılmanın bedeli isyan olarak ortaya çıktı!

Gönül Dağı dizisinde kandırılmanın bedeli isyan olarak ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve sezonun en iyi ikinci reytinglerini alan dizisi olarak öne çıkan Gönül Dağı, başarılı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yoluna devam ediyor. Dizinin hüzünlü ve talihsiz olarak nitelendirilen karakterlerinden birisi de Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Elif oldu…

Yıllar önce babası tarafından terk edilen Elif, yıllar sonra ise aşka tutunmaya çalıştığı sırada Serdar tarafından terk edilmişti. İlk sezondaki hüzünlü Elif karakterinin hikayesi, ikinci sezonda da çok değişmedi. Bu sefer yıllar sonra ortaya çıkan babası tarafından kandırılan Elif, yaşaması için böbreğinin birisini babasına verdi ve sonra yine terk edildi…

Elif karakterinin hem aşkta hem de baba sevgisinde şansı yok. Talihsizliklerle dolu Elif’in tutunduğu yeni durum ise Doktor Kenan ile başlayan etkileşim süreci olabilir… Gönül Dağı dizisinin genç yeteneklerinden birisi de Elif karakterini canlandıran Zümre Meğreli. İlk dizisi olması nedeniyle de kariyerinde büyük önemi bulunan projede başarıyla yer alan oyuncu, Elif’teki değişim hakkında bilgi verdi.

Gönül Dağı dizisinde kandırılmanın bedeli isyan olarak ortaya çıktı! 8

Zümre Meğreli, Elif’in babasından aldığı bu büyük darbe sonrası hayata nasıl tutunacağı konusunda şunları söyledi:

“Elif ilk bakışta ağırbaşlı naif bir kız olsa da bence onun en belirgin özelliği güçlü olması. Çocukluğunun en büyük yaraları travmaları, onda insanlara karşı belki sevgisizlik güvensizlik yaratabilirdi. Ama onun gücü burada ortaya çıkıyor. Olması en çok beklenen sonuç, onun mücadeleci, kaderine razı olmayan yanıyla engelleniyor.

İnadına seviyor hayatı ve insanları, inadına güveniyor talihini değiştirmek isteyerek. Babasının gidişi büyük bir yıkım tabii onca uyarıya rağmen inandı ve çok büyük bir fedakarlık yaptı. Sadece bir kalp ağrısı değil bu ihanetten arta kalan, hayatı boyunca hep fiziksel bir hassasiyetle yaşamak, kendine hep iyi bakmak zorunda olmak. Bu da büyük bir bedel. Atlatması kolay olmayacak elbette hatta ilk defa isyan edecek, yeter diyecek ama o çok güçlü.”

Elif, Gönül Dağı dizisinin yeni bölümlerinde ilk kez isyan eden bir görüntü çizecek. Üst üste terk edilmelerin ardından bu karakterin dizideki gidişatı yine hüzünlü olacak.

Gönül Dağı dizisinde kandırılmanın bedeli isyan olarak ortaya çıktı! 9

Elif ile Kenan arasında bir aşk doğabilir mi? İzleyiciler en çok bunu merak ediyor. Zümre Meğreli, “Kenan yeterince sabırlı olursa kazanırsa hem kalbini, hem güvenini bu defa yalnız kalmaz yürüdüğü yolda” diyerek Elif’in durumunun Kenan’ın tavrına bağlı olduğunu ifade etti.

Gönül Dağı dizisinin 51. yeni bölüm 12 Şubat Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.