Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in bıraktığı boşluk dolacak mı? Elif karakterine yeni aşk göründü!

Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş’in bıraktığı boşluk dolacak mı? Elif karakterine yeni aşk göründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Utku Ateş’in Gönül Dağı dizisine ilk sezonun ardından veda etmesi hayranları çok üzmüştü. Bu üzüntünün nedeni Elif karakteri ile Serdar karakterinin aşklarının da yarım kalmasıydı… TRT1 ekranında yayınlanan dizide Zümre Meğreli’nin başarıyla canlandırdığı Elif karakterinde önemli gelişmeler var.

Elif, Serdar’ın gidişinden sonra bir türlü toparlanamadı. Bir de Elif’in babası ortaya çıktı ki, kızının böbreğine ihtiyaç duymasa belki de geri dönmeyecekti. Dizi hayranları Elif’in Serdar’dan sonra bir de babasından darbe yemesini hiç istemiyor.

Gönül Dağı dizisinin 22 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde hemşire Elif ile dizinin doktor Kenan’ı arasında bir aşk kıvılcımı olabileceğine yönelik işaretler var. Serdar’ın kalbini yaralı bıraktığı Elif acaba aradığı aşkı Kenan’da bulabilir mi? İşte bu soruyu sormaya başlayan dizinin hayranları, Kenan ile Elif karakterlerinin yakınlaşmasını çok istiyor.

Gönül Dağı dizisinde Utku Ateş'in bıraktığı boşluk dolacak mı? Elif karakterine yeni aşk göründü! 40

Gönül Dağı dizisinin 46. bölümünden 2. fragman yayınlandı ve izleyiciler Kenan’ın Elif’e bakışından hemen bir mana çıkarttı. Serkan Kuru ile Zümre Meğreli uyumunun iyi olabileceğini düşünen dizinin izleyicileri Elif ile Kenan ikilisinden bir aşk çıkartılır ise bunu destekleyecek.

Bir dizi hayranı, “Kenan’ın Elif’e bakışları neydi öyle” diyerek fragmanda verilmek istenen mesajın anlaşıldığını belirten yorum yaptı. İki karakterin fedakarlıkları ve acılar çekmiş olmasının onları yakınlaştırdığını düşünen Gönül Dağı izleyicileri, “Elif ve Kenan çok güzel bir çift olabilir” şeklinde yorumlarda bulunuyor.

Dizinin izleyicilerinden gelen sosyal medya yorumlarını zaman zaman senaristlerin hikayeye uydurdukları görülmüştü. Şimdi de Elif ile Kenan ikilisi için ilerleyen bölümlerde aşka doğru bir gidişat yaşanır ise şaşırmamak lazım. Tabii ki bunlar dizinin izleyicilerinin öngörüleri ve arzuları.. Senaristler farklı bir hikaye yazmış da olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Gönül Dağı dizisinin 48. yeni bölümü 22 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek.