Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin tek adımı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayalleri bir kez daha suya düştü

atv’nin tek adımı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayalleri bir kez daha suya düştü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin 6 sezon yayınladığı ve fenomen olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden vazgeçmesi sonrasında yeni bir umut doğmuştu. Ancak bu yeni umut da kısa sürdü…

BVB Yapım ile atv arasında yaşanan anlaşmazlıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 199. bölümü ile birlikte sona ermiş oldu.. Yedinci sezon için sete çıkan ve 200. bölümü hazırlayan dizi ekibi de bu anlaşmazlık nedeniyle dağıldı. Oyuncular farklı projeler için görüşmeler ve anlaşmalar yapmaya başladı.

Tam da dizinin hayranlarının umudunu yitirdiği bir dönemde BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener’in BluTV ile dizinin yeni versiyonu için anlaştığı haberleri ortaya çıktı. Bu haberlerin heyecanı ile yeni diziyi merakla bekleyenler sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturarak sevinç dolu yorumlar yaptı. Ancak işler şimdi çıkmaza girdi.

BluTV’de Son Efsane ismiyle dizinin 200. bölümünün bir film gibi yayınlanması ile, Ozan Akbaba’nın başrolünde Yeraltı isimli dizinin devamının çekilmesi konusunda büyük bir sorun ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre atv, bu gelişmeler üzerine 165 milyonluk dava açmak için girişimlere başladı.

atv'nin tek adımı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayalleri bir kez daha suya düştü 7

Bu girişimlerin ortaya çıkmasının ardından da BluTV’nin anlaşmadan çekildiği ortaya çıktı. atv’nin dava hazırlığının bile BluTV’yi ürkütmesi sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz umutları bir kez daha suya düştü.

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bu yeni diziden haberini olmadığını, kendisinin bilgisinin bulunmadığını söyleyerek, yenilenecek projede olmayacağını duyurmuştu.

Ozan Akbaba’nın başrolünde yer alması beklenen yeni dizinin isminin Yeraltı olarak belirlendiği de belirtiliyor. Ancak atv’nin dava açma konusunu ortaya atması ile birlikte umutlar da tükenmiş oldu.