Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde yeni karar heyecanı artırdı!

Gönül Dağı dizisinde yeni karar heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları başarılı performanslara imza atıyor. AB ve ABC1 gruplarında birinci olan dizi, geçen hafta tüm kişilerde zirveyi Kardeşlerim dizisine kaptırdı. Bu hafta 3 birincilik hedefi ile gelen dizide neler olacağı da merakla bekleniyor. Özellikle Dilek’in annesi olan Gülsüm hanımın alacağı karar dizide heyecanın artmasına neden olacak. Ulviye Karaca’nın canlandırdığı karakterin yeni kararı merak ediliyor.

9 Ekim Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin 35.yeni bölümünde Cemile ve Veysel’in bebek sevinci dikkat çekecek. Dilek ve Halime arasındaki gerilim sona erecek mi? Gülsüm’ün alacağı karar ne olacak? Remziye Teyzenin cenazesi, amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecek? Ramazan’ı bekleyen sürpriz ne?

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı’nın 35. Bölümü, 9 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekrana geliyor. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar: “Bebeklerini kucaklarına alan Cemile ve Veysel’i ebeveynliğe alışma sürecinde neler bekliyor?

Halime’nin herkesin içinde kendisine “Elif” demesi, Dilek için bardağı taşıran son damla olur. Bir de üstüne yaşananları Gülsüm’ün de öğrenmesi, ilişkideki gerilimi iyice büyütür. Gülsüm’ün alacağı karar ne olacak? Bu karar hikayede neleri değiştirecek?

Remziye Teyze’nin ölüm haberiyle kolları sıvayan Ramazan’ın, tabutu düşürmesiyle işler iyice karışır. Remziye Teyze’nin cenazesi, amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecek? Bu maceranın sonunda Ramazan’ı bekleyen sürpriz ne?”

Gönül Dağı 35. Bölümüyle 9 Ekim Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de