Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’da ayrılık kesinleşti, eleştiriler arttı!

Aşk Mantık İntikam’da ayrılık kesinleşti, eleştiriler arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisinin Cuma akşamları güçlü reyting performansı devam ediyor. Hikayenin iyice drama doğru kaydığı dizide artık romantik komedi dönemi kapandı…

Esra ve Ozan’ın ayrılıklarının adeta kesinleştiği sahneler izleyeceksiniz. Çınar ile Esra ve Ozan ile Çağla arasındaki yakınlaşmalar da izleyicileri fazlası ile rahatsız edecek. Dizinin hayranları eski dönemin özlemini yaşadıklarını ve hikayenin geldiği noktadan memnun olmadıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Aşk Mantık İntikam, birincilikler elde ettiği Cuma akşamları geçen hafta zirveden geriye düştü. İzleyici ilgisinin azalmaya başladığının işaretleri de hem reytinglerde hem de sosyal medya yorumlarında yer alıyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı diziye yönelik izleyicilerin eleştirilerinin de arttığını görüyoruz.

Aşk Mantık İntikam'da ayrılık kesinleşti, eleştiriler arttı! 7

Sosyal medya platformlarında yapılan yorumlarda artık dizide sonraki bölümlerde neler olabileceğini tahmin edebildiklerini belirten izleyiciler, hikayenin sürpriz özelliğinin kalmadığını vurguluyor.

Ayrıca Esra ile Ozan ayrılığından rahatsız olduklarını belirten dizinin hayranları, Çağla karakterinin çok fazla öne çıkartılmasının da ilginin azalmasına neden olduğunu ifade ediyorlar.

Saflık ve komedinin yer aldığı ilk 9-10 bölüm diziye büyük tutku ile bağlı olan izleyiciler, kış dönemine girilirken senaristlerin büyük değişim kararı sonrası çok şaşırdı. Dizinin hikayesi ve ortamı bir anda değişti. Romantik komedi yapımı olan Aşk Mantık İntikam, son dönemde dram projesi görünümüyle dikkatleri çekiyor.

Dizinin fragmanlarının görüntülenme oranlarının da düşmekte olduğunu ve hikayede yaşanan sorunların izleyicilerin ilgisinin azalmasına yol açtığını gözlemliyoruz.

Bakalım Aşk Mantık İntikam yapım ekibi ve senaristler sosyal medyaya yansıyan bu eleştirileri dikkate alıp da bir değişim başlatacak mı?

İşte dizinin 8 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 16. bölümünden 2. fragman: