Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisiyle ilgili TRT1’den yeni değişiklik kararı!

Seksenler dizisiyle ilgili TRT1’den yeni değişiklik kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 3 sezondur yeniden yayınlanmakta olan Seksenler isimli dizi başarılı performanslarına yenilerini ekliyor… Dizinin yaz döneminde haftalık format olarak yayınlanması izleyici ilgisinin artmasına neden oldu.

Birol Güven’in yapımcısı olduğu Seksenler dizisinin yeni sezonda TRT1 ekranında yer almaya devam edeceği duyuruldu. Ancak önemli bir değişiklik de yaşanacak. Dizi hafta içi yayınlarına geri dönüyor. Daha önce akşam üstü haber öncesi izleyicilerle buluşan dizinin saati biraz erkene çekildi.

Geçtiğimiz sezonlarda saat 18.00’da başlamasına alışkın olduğumuz Seksenler dizisi, 2021-2022 sezonunda saat 16.30’da izleyicilerle buluşacak. Bu durum da dizinin ana haber bülteni öncesi yayınlanarak ilgi görmesi için yapılan plandan vazgeçildiğini gösteriyor.

Seksenler dizisi yeni sezonda saat 16.30’da başlayacak ve pazartesiden cuma günlerine hafta içi her gün yayında olacak. Bu saat değişikliği birçok dizi hayranının yapımı izlemesini engelleyecektir.

Evde kalanların tercih edebileceği bir dizi olarak öne çıkacak olan Seksenler, yeni sezonda yeniliklerle izleyicilerin karşısında olmaya hazırlanıyor. 4 yıl aradan sonra ekibe geri dönen İlker Ayrık ile yaz döneminde hikayeye katılan Zeynep Demirel rollerine devam edecek. Dizinin yeni sezon fragmanında Reha Özcan yer almadı, yeni dönemde olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

İşte 11 Ekim Pazartesi günü saat 16.30’da yeni sezona başlayacak olan diziden yeni fragman: