Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisindeki ayrılık tüm izleyicileri sarsacak!

Gönül Dağı dizisindeki ayrılık tüm izleyicileri sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin kadrosunda bir oyuncunun ayrılacağı ortaya çıktı. 50. bölümü ile birlikte 5 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümündeki bu ayrılığın detayları merak ediliyor.

Diziden hangi karakterin çıkacağı bilinmezken, izleyicilerin çok sevdiği bir ismin diziye veda edeceği bilgisi geliyor. Yeni bölümde bir vedaya da tanıklık edeceğiz. Kasabalılar beklenmedik bir ölüm haberiyle sarsılıyor. Gedelli’yi hüzün saracak…

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde bir ölüm ile herkes üzülecek ama bir de sevinçli haber var. Bu haber Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinden gelecek. Berk Atan ile çok uyumlu bir dizi çifti olan Gülsim Ali İlhan, dizi sayesinde popülerliğini bir hayli artırdı.

Gönül Dağı dizisindeki ayrılık tüm izleyicileri sarsacak! 7

Gönül Dağı dizisinde Dilek’in hamile olma ihtimali fragmandaki görüntülere de yansıdı. Taner karakterinin babalık hallerini şimdiden merakla bekleyen dizi hayranları, hem eğlenceli hem de hüzünlü bir bölüm izleyecek.

Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Elif ile Serkan Kuru’nun hayat verdiği Kenan karakterlerinin aşka doğru adımlarının da güçleneceğini yeni bölüm fragmanından anlayabilirsiniz.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizinin 50. bölümünden 2. fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.