Ana sayfa Sosyal Medya Bebek bekleyen Hande Soral’a doğum gününde eşi İsmail Demirci’den romantik kutlama!..

Bebek bekleyen Hande Soral’a doğum gününde eşi İsmail Demirci’den romantik kutlama!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci anne ve baba olmak için gün sayıyor.

ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon ‘Ümit’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Hande Soral 5.5 aylık hamile. Çift, geçtiğimiz aylarda hayranlarına bebek beklediklerinin müjdesini sosyal medya hesaplarından vermişlerdi.

Erkek çocuk bekleyen Hande Soral, 3 Şubat’ta 35 yaşına bastı. İsmail Demirci eşinin doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Bebek bekleyen Hande Soral'a doğum gününde eşi İsmail Demirci'den romantik kutlama!.. 75

Ünlü oyuncu, instagram hesabından eşiyle birlikte yazdan kalma bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Doğum günün kutlu olsun sevgilim’ notunu düştü.

Hande Soral da eşinin paylaşımına, ‘Sevgilim’ yazıp kalp emojisiyle cevap verdi. Çiftin fotoğrafına hayranları tarafından; ‘Muhteşemsiniz’, ‘Çok güzelsiniz’ şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

En son Fox TV’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci de eşi gibi şu an bir projede yer almıyor. Oyuncu boş vakitlerini hamile eşiyle birlikte geçiriyor.

Çiftin hayranları da en az İsmail Demirci ve Hande Soral kadar, 2022’nin bahar aylarında dünyaya gelecek bebeği heyecanla bekliyor.