Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden çok üzücek bir karar geldi!

Gönül Dağı dizisinden çok üzücek bir karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilmekte olan dizinin hikayesine ve karakterlerine milyonlar hayran kaldı. Gönül Dağı dizisini her Cumartesi TRT1 ekranlarında izlemek için sabırsızlıkla bekleyen dizi hayranlarını üzecek bir karar geldi.

Her sezon sonu yaşandığı gibi Gönül Dağı dizisine de veda etme vakti geldi… Dizinin 30. yeni bölümünün sezon finali olmasına karar verildi.TRT1 ekranlarında bu sezonun son bölümünü 29 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da izleyeceksiniz. Gönül Dağı dizi hayranları, en az 3 ay yapımdan ayrı kalacak.

Eylül ayında yeniden ekranlara dönmesi beklenen Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunun da yine büyük ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor. Dizinin başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan bulunuyor.

Gönül Dağı dizisinden çok üzücek bir karar geldi! 8

Birçok dizi hayranı hikayeye biraz geç katılan Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş’in ayrılıp ayrılmayacağını da merakla bekliyor. Cam Tavanlar isimli Show TV dizisiyle anlaşan Ateş, Gönül Dağı dizisine tamamen mi veda ediyor? İkinci sezonda Serdar ile Elif aşkını bekleyenler büyük şok mu yaşayacak?

Gönül Dağı dizisinden çok üzücek bir karar geldi! 9

İşte bu soruların yanıtları da dizi hayranları tarafından merakla cevapları beklenen konular. Gönül Dağı dizisinin 30. yani sezon finalinden ilk fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz.