Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Ada Masalı dizisinde izleyicilerin beklediği müjde geldi!

İşte Ada Masalı dizisinde izleyicilerin beklediği müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı isimli yeni dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yaz döneminde başlayacak ama Alp Navruz’un ifadesi ile bir yaz dizisi değil…Ayça Ayşin Turan ile birlikte başrolde yer alan Alp Navruz, kendisine gelen 15 yakın tekliften Ada Masalı’nı kabul ettiyse bunun altından çok iyi bir proje çıkacağına hayranları emin.

Projelere karar verirken çok ayrıntılı düşünen ve senarist ile görüşmeden de kararını vermeyen Alp Navruz, yeni dizisinin hikayesine çok güveniyor. Bugüne kadar canlandırmadığı bambaşka bir karakter ile de ekrana gelmeye hazırlanan oyuncu, Ayça Ayşin Turan ile da çok iyi bir uyum sağladı.

Menajerimi Ara dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 38. bölümünde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisini ilk kez yan yana göreceksiniz. Konu Ada Masalı dizisinin oyuncu seçimleri ve Alp ile Ayça ilk kez karşılaşıyor.

Menarjerimi Ara ekibi böyle bir senaryo ortaya koyarak hem Star TV’nin yeni dizisinin tanıtımını yapmış olacak hem de bu iki başarılı ismi konuk alarak, izleyici sayısını artırmaya çaba harcayacak.

Ada Masalı yeni sezonun en merak edilen projelerinin başında geliyor. Diziden hayranları mutlu edecek haber de gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi… İstanbul sahnelerinin çekimleri başladı. Eminiz ki çok yakında bir fragman da yayınlanır. Ada Masalı dizi ekibi Pazartesi günü teaser çekimleri için İzmir’de çekimlerde bulunacak. Bu hafta içinde bir fragman gelirse şaşırmayın. Dizinin haziran ayında başlaması bekleniyor.

İşte Ada Masalı dizisinde izleyicilerin beklediği müjde geldi! 3