Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinden milyonlara çok özel bir mesaj var!

Gönül Dağı dizisinden milyonlara çok özel bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Gönül Dağı dizisi, dikkat çeken yapımların başında geliyor. Son haftalarda Kuruluş Osman dizisinden bile iyi reytingler alarak, haftanın en çok izlenen dizisi olmayı başaran Gönül Dağı, milyonları etkilemeyi sürdürüyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hayranları, her yeni hafta birbirinden farklı duygular ile kimi zaman hüzünleniyor, kimi zaman ise neşeleniyor… Dizide Asya karakterini canlandıran Buse Orcan’ın ayrılmasının ardından, Asuman ile Ramazan’ın yeniden bir araya gelmesi izleyenleri mutlu eden gelişmeler oldu.

Gönül Dağı dizisinin 56 bölümü geride kaldı ve 57. yeni bölümü de 26 Mart Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde amcaoğullarının izleyicilere vereceği önemli bir mesaj var.

Taner, Ramazan ve Veysel karakterlerinin yeniden ayağa kalkma ve yeniden birlik olma zamanı geldi. Yavuz Sepetçi’nin canlandırdığı Ciritçi Abdullah’ın fragmana yansıyan şu mesajı dikkatleri çekiyor: “Gayesi olmayan insan, pusulasını kaybetmiş gemi gibi, kaybolup gider. Yıkılmadığınızı gösterin herkese.”

Gönül Dağı dizisinden milyonlara çok özel bir mesaj var! 7

Ramazan ve Asuman’ın evliliğe doğru giden ilişkisine karşın, Meryem ile Rıfat arasında ise bir dönem kapanıyor… Meryem, “Ben yapamıyorum Rıfat, benden sana sadece mutsuzluk gelir. Bitti Rıfat” diyerek, düğün öncesi ipleri kopartıyor.

Gönül Dağı dizisinin 57. yeni bölümünde farklı duygular yaşayacaksınız. Özellikle de Ramazan karakterinin Asuman’a yeniden kavuştuktan sona daha çok eğlenceli sahnesini yeni bölümlerde görme fırsatınız olacak. İşte 26 Mart Cumartesi günü yayınlanacak olan Gönül Dağı 57. bölüm fragmanı: