Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisine son karar net, vedaya hazır olun!

Gönül Dağı dizisine son karar net, vedaya hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerin gönlünü güzelleştiren, ruhuna iyi gelen ve milyonları da ekran başına toplayan dizinin ismi Gönül Dağı… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi müthiş bir başarı ortaya koydu.

Gönül Dağı dizisi başladığı günden bu yana Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Kardeşlerim dizisi ile tüm kişiler kategorisinde birincilik rekabeti de yapmakta olan Gönül Dağı, hikayesi ile ve karakterlerin zenginliği ile izleyicileri mutlu etmeye devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 26 bölümü yayınlandı.

Ancak Gönül Dağı dizisine veda vakti de her geçen hafta daha da yaklaşıyoruz. 29. bölümü ile birlikte sezon arası yapacak olan dizi, gelecek sezan da yoluna emin adımlarla devam edecek.

Gönül Dağı dizisinin 8 Mayıs Cumartesi akşamı 27. bölümünü izleyeceksiniz. 15 Mayıs’ta 28. ve bir aksilik olmaz ise de 22 Mayıs Cumartesi günü 29. ve sezon finali ekrana gelecek. Yani diziye veda vakti yaklaştı.

Gönül Dağı, ilk sezonun sonuna doğru ilerlerken, dizi hayranları da yaz aylarında Anadolu’nun sıcak dünyasını ekrana taşıyan bu dizinin yeni sezonunu bekleyecek…

Gönül Dağı dizisinin 27. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Dilek ve Taner’in aşkı yine içinizi ısıtacak. Ramazan ve Asuman’ın sıcaklığını ekranda hissedeceksiniz. Amcaoğullarının gülümseten anlarını da yeni bölümde izleyebileceksiniz.

Sefer ile Zahide ise düğün hazırlıklarına başlayacak. Dizinin yeni bölümünde hem aşkın sıcaklığını hem esprinin güzelliğini hem de aşkın güçlü hissini sizler de yaşayacaksınız.