Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın önlenemez yükselişi! Genç oyuncu İtalyan giyim markasının yüzü oldu!

Can Yaman’ın önlenemez yükselişi! Genç oyuncu İtalyan giyim markasının yüzü oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’de beklenen ilgiyi bulamayan ve kısa sürede yayın hayatına son verilen Bay Yanlış dizisinin hemen ardından İtalya’ya yerleşen Can Yaman, sadece Türkiye değil dünya gündeminden de düşmüyor. İtalya’da çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu son olarak bir İtalyan giyim markasının yüzü oldu.

Can Yaman son olarak, evlilik teklifi ettiği İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’nın kendisini aldattığı haberiyle gündeme gelmişti. Ancak ilerleyen günlerde haberle ilgili kafalar karışmıştı. Zira haberin tamamen reklam amaçlı olduğu iddia edilmişti.

Can Yaman'ın önlenemez yükselişi! Genç oyuncu İtalyan giyim markasının yüzü oldu! 8

Bu söylentiler devam ederken Can Yaman İtalya’daki yükselişini sürdürüyor. Genç ve yakışıklı oyuncu son olarak ünlü bir İtalyan giyim markası olan Pyrex Original’ın yüzü oldu. Spor ve rahat tarzıyla sokak giyiminden ilham alan Pyrex Original, marka yüzü olarak hayran kitlesini her gün artıran Can Yaman’ı seçti.

Instagram’da takipçi sayısı 8 milyonu geçen genç oyuncu, marka yüzü olduğu Pyrex Original kıyafetleriyle fotoğraflarını paylaşmaya başladı bile. Can Yaman’ın bu fotoğrafı 1 milyona yakın beğeni aldı.

Can Yaman'ın önlenemez yükselişi! Genç oyuncu İtalyan giyim markasının yüzü oldu! 9

Can Yaman, kısa süre önce Türk erkek giyim markası Tudors’un da reklamlarında rol almıştı.

Görünüşe göre Can Yaman oyunculuk hayatını bundan sonra yurt dışında sürdürecek. Oyuncu, bir süre önce Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yapmıştı. Henüz çekimleri başlamayan proje için at binme, kılıç kullanma, yakın dövüş sporları gibi eğitimler alan Can Yaman, aynı zamanda Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında rol almıştı.