Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin yeni favori çiftine izleyici desteği çığ gibi!

Gönül Dağı dizisinin yeni favori çiftine izleyici desteği çığ gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde senarist duydu, izleyiciler mest oldu! TRT1 ekranında izleyiciler çok istedi, senaristler de bunu iyi gördü…Utku Ateş ile Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Serdar ile Elif’in sahneleri arttı. İkilinin bir aşka tutunmasını isteyenler sosyal medyada büyük baskı yaptı. ElSer diye etiketler açıldı ve Gönül Dağı dizisinde bu aşka destek kısa sürede çığ gibi büyüdü. Dizinin bölümlerinde de ikilinin sahnelerinin artması ve buluşmalarının fazlalaşması da izleyicilerin umutlarını yükseltti.

Gönül Dağı dizisini 17. bölümünde öyle bir sahne vardı ki, tüm izleyiciler ağır birliği etmişçesine “Kalbimizi fethettin senarist” diye haykırdı… Elif ve Serdar ikilisinin halleri hem sevindirdi hem de hüzünlendirdi… Serdar rahatsızlanarak yere yığıldı ve rüyasında Elif’i beyazlar içinde gördü. Elif, elini uzattı ve onu düştüğü yerden çıkartmaya çalışıyordu. Rüyadan uyanan Serdar, karşısında Elif’i görünce dizi hayranları o anları soluksuz izledi.

“Ne yaptın senarist, bu bölüm kalplerimiz fethettin, hüzünlendim” diye yorum bırakan dizi hayranları, Serdar ile Elif’in yakınlaşmasının da kendi eserleri olduğuna yönelik mesajlar paylaştı.

Gönül Dağı dizisinin yeni favori çiftine izleyici desteği çığ gibi! 7

Artık dizinin hayranları; Taner ve Dilek aşkı ya da Ramazan – Asuman veya Cemile ile Veysel aşkından daha çok Elif ile Serdar aşkına tutunuyor. Bir de Sefer ve Zahide var ki, onlar da zaten dizi hayranlarının favori çifti konumunda.

Yaşar’ın Elif’in hayatından çıkması ve Serdar ile bir aşka yönelmelerini bekleyen Gönül Dağı hayranları, senaristlerin de benzer bir yolda ilerlediklerini ve bu isteklerinin gerçekleşeceğine artık daha çok inanıyor. İşte Gönül Dağı’nda yürek çarpıntısı yapan Serdar ile Elif sahnesi…