Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep’i izleyip de hak ettiği değeri görmediğini düşünenler çok, reytingler az!

Akrep’i izleyip de hak ettiği değeri görmediğini düşünenler çok, reytingler az!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Akrep dizisi çok güçlü bir hikaye sunumu ve etkileyici sahnelere sahip olmasına, iyi oyunculuk performansları ile izleyicileri mest etmesine rağmen, hak ettiği değeri görmediği de bir başka gerçek.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi öyle sakız gibi sündürülmüyor. Akrep izleyenler her hafta bambaşka olaylarla hızlı akan hikaye ile ekran başına adeta yapışıyor… Ferda ile Perihan arasındaki mücadelede şimdilik kaybeden tarafta Ferda var… Berna’nın ölümünü Aras ve Fikret’e yıkmaya çalışan Ferda şimdi hapiste.. Perihan ise kızı Merve’yi ondan tamamen koparttı.

Müge Su Şahin’in dikkat çeken Merve karakterindeki başarısını da hemen burada hatırlatmak lazım. Ayrıca Aras karakterinde Yusuf Çim de izleyicilerin gönlünü bir kez daha kazandı… Yusuf Çim ve Müge Su Şahin, sosyal medyada da isimlerini Akrep dizisindeki performansları ile yükseklere yazıyor…

Akrep'i izleyip de hak ettiği değeri görmediğini düşünenler çok, reytingler az! 7

“Bu dizi hak ettiği değeri görmüyor” işte bu sözü izleyiciler sosyal medyada yazıyor. Çok da haklı bir söz. Hem hikaye hem de oyunculuk performansları noktasında çok daha iyi reytingler alması gereken dizi, 3’lü oranlara takılıp kaldı. Her ne kadar Star TV’nin gün değişikliği ile ayarı bozulsa da Akrep’in kendini düzeltebilecek bir gücü olduğu da ortada.

Star TV’nin diziyi tanıtmak için daha fazla çaba harcamasını bekleyen hayranlar, “İnşallah final olmaz. Uzun zamandır soluksuz izlediğimiz dizilerden birisi” diye yorumlar bırakıyor.

Ferda hapse girdi. Perihan kızı Merve’yi yanına çekti. Merve, annesine artık nefret ile bakıyor. Ferda ise “Hiç umutlanma ben buradan çıkacağım” diyerek hapis günlerinin uzun sürmeyeceğini söylüyor. Akrep dizisinin 25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak 12. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Yapım: 1441 Productions
Yapımcı: İrfan Şahin
Yönetmen: Gökçen Usta
Senaryo: Erkan Birgören

OYUNCULAR
Perihan: Demet Akbağ
Ferda: Evrim Alasya
Fikret: Bekir Aksoy
Aras: Yusuf Çim
Duru: Aslı Melisa Uzun
Ayşem: Beril Pozam
Hacer: Demet Gül
İpek: Esila Umut
Şahin: Taha Baran Özbek
Merve: Müge Su Şahin
Ece: Ahsen Türkyılmaz