Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ile Kardeşlerim fena kapıştı, ayrıca iki veda hüznü yaşandı!

Gönül Dağı ile Kardeşlerim fena kapıştı, ayrıca iki veda hüznü yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir sezonun daha sonuna doğru gelinirken, diziler arasındaki reyting rekabeti de sürüyor. 15 mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan diziler arasında da zirvede iki yapım dikkatleri çekti. TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, reytinglerde bir miktar gerileme yaşamış olsa da AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği yine kaptırmadı ve zirvede yer aldı. Ancak TRT1 dizisi totalde rakibine yenildi ve ikinci sırada geriledi.

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim ise yeniden tüm kişiler kategorisinde birinci olmanın keyfini sürüyor. İyi reytingler alarak bu noktaya gelen, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla da kendisini kanıtlayan Kardeşlerim dizisi, dün akşam tüm kişiler kategorisinde yine zirvenin sahibi oldu. AB ve ABC1 kategorilerinde Gönül Dağı’nın ardından ikinci olan dizinin tüm izleyici gruplarında iyi dönüşler alması da dikkatleri çekti.

5. sezonu devam eden Fox TV’nin Savaşçı dizisinde dün akşam bir vedaya şahitlik ettik. Albay Oktay Göktürk karakterine hayat veren usta oyuncu Tamer Karadağlı, yapıma veda etti. 6 bölümlük anlaşması olan oyuncu bu kısa sürede bile izleyicilerin kalbine yerleşmesini bildi.

Gönül Dağı ile Kardeşlerim fena kapıştı, ayrıca iki veda hüznü yaşandı! 1

Karakteri başarıyla canlandıran Tamer Karadağlı, Savaşçı hayranlarını çok mutlu etti. Ancak dizinin reytingleri yine düşük geliyor. Tüm kişilerde günü 4. sırada bitiren dizi, AB’de 7. olurken, ABC1’di ise günü 6. sırada tamamladı.

Show TV ekranlarında da bir başka veda vardı… Bu sefer 2. sezonunu da tamamlayan Kuzey Yıldızı dizisi gerisinde milyonlarca izleyicinin gözyaşlarını bırakarak ekrana veda etti.

Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Show TV’de 64. kez izleyici karşısına çıktı ve final yaptı. Kuzey Yıldız’nın final bölümü tüm kişilerde 7. sırada yer alırken, AB ve ABC1’de ise 10. sırada kendisine yer buldu.

Gönül Dağı ile Kardeşlerim fena kapıştı, ayrıca iki veda hüznü yaşandı! 2