Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinin senaristine laf üstüne laf geliyor

Masumlar Apartmanı dizisinin senaristine laf üstüne laf geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden esinlenilerek televizyon ekranını yansıtılan başarılı projelerden birisi de TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi. 37. bölümü ile birlikte 8 Haziran Salı akşamı ilk sezonu tamamlayarak yaz arası verecek olan dizide yine heyecanlı anlar izleyicileri bekliyor.

18 Mayıs Salı akşamı 34. bölüm ekrana gelecek. Yeni bölümden yeni fragman da yayınlandı. İzleyiciler ise dizinin senaristine yönelik birçok eleştiride bulundu. Masumlar Apartmanı çok sevilen ve çok izlenen bir dizi. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah başrollerde yer alıyor. Naci karakterinde ise Tansel Öngel başarılı performansı ile göz dolduruyor. Dizinin 4 bölüm sonra sezon finali yapacak olmasına izleyiciler üzülüyor.

34. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı ve izleyiciler kısa görüntülerden mana çıkartarak senariste yine yüklenmeye başladı. Gülben’in iki bölüm bağırtılıp, bir bölüm sevdirilmesi gibi bir durumun ortaya çıktığını ifade eden dizinin takipçileri, “Senaristin mutlulara alerjisi var” diye eleştirisini yaptı.

Bir başka dizi hayranı da yine mutluluk ve mutsuzluk üzerine şu gözlemini yorumlara yansıttı: “Safiye mutluyken, Gülben’i ağlatan… Gülben mutluyken, Safiye’yi ağlatan, ikisi mutluyken Han’ı delirten senarist sen de mi görünsen şu doktor ablaya.”

Bazı dizi hayranları ise Safiye ile Han’ın hikayede bambaşka bir boyuta taşınacaklarına yönelik bir izlenim edindiklerinden bahsediyor. İkilinin evlenmesini de isteyen dizi hayranları, bunun çok güzel bir gelişme olacağını düşünüyor.

Safiye’nin Naci’yi eve almasına takılan bir izleyici, bu anları uzun süredir beklediğini ve senaristlerin çok yerinde bir hamle yaptıklarını ifade ediyor.

İşte 18 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 34. bölüm fragmanı: