Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine çok güçlü bir rakip geldi!

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine çok güçlü bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi dizi rekabetinde Son Yaz artık yok… Fox TV, 26. bölümde dizi için final kararı aldı ve hikaye bitti. Son Yaz dizisinin bitmesinin nedeni düşük reyting sonuçları oldu.

Gönül Dağı dizisinin tüm kategorilerde birincilikler elde ettiği bir ortamda, atv dizisi Kardeşlerim ise tüm kategorilerde ikinci sırada yer alarak gücünü koruyor. Bu iki dizinin izleyicileri adeta kendisine bağladığı bir ortamda başka yapımların başarılı olması çok kolay değil.

Fox TV, Son Yaz dizisini bitirdi belki ama yeni dizi zaten hazırdı. Elkızı isimli dizi artık Gönül Dağı ve Kardeşlerim’in yeni rakibi oldu. Çekimlerine Muğla’da Ağustos ayından bu yana devam eden dizinin birkaç bölümünün hazır olduğu da biliniyor.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk kez ekrandaki yerini alacak. Yani yeni bir dizi daha reyting rekabetinde başarılı olmak için şansını deneyecek.

Yeni dizi bir dram hikayesi. Küçük yaşta tek başına kalan Ezo karakterinin hayat ile mücadelesini anlatacak. Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Münir Can Cindoruk, Toprak Sağlam, Macit Koper gibi önemli isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

Fox TV, Son Yaz dizisi ile elde edemediği güçlü reytingleri bu sefer Elkızı ile almanın yolunu arıyor. Kanalın elinde başka diziler de var ve performansı düşük olan yapımları yayından kaldırma konusunda kanal yönetimi hiç tereddüt etmiyor.

Elkızı dizisinin nasıl performans sergileyeceği de dikkatle takip edilecek.