Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi için reytinglerde birincilik artık çok zor!

Kardeşlerim dizisi için reytinglerde birincilik artık çok zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 24 bölümü ekrana geldi. İkinci sezonu çok başarılı şekilde devam eden dizide dram ve aşk iç içe bulunuyor… Hikayenin sevilmesi ve sadık bir izleyici kitlesinin oluşması dizi adına en büyük başarılar oldu.

Kardeşlerim, ilk sezonda birincilik alabilen bir yapımdı. Özellikle tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı dizisini zorlayan Kardeşlerim, bu sezon ise birincilik konusunda biraz geride kalıyor.

Tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler almasına rağmen Gönül Dağı’nın önüne geçemeyen Kardeşlerim için zirveyi unutma dönemi başlamış olabilir. Hikayenin artık daha fazla izleyiciyi ekrana çekmekte zorlandığı gözlemleniyor.

Gönül Dağı dizisi ise tüm kategorilerde çok iyi reytingler elde etmekle kalmıyor, her yeni bölüm daha da iyi oranlar geliyor. Geçen sezon iki haneli reytingler elde edebilen TRT1 dizisinin bu noktaya doğru ilerlemesi Kardeşlerim için birinciliğin artık çok kolay olmayacağını gösteriyor.

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran gibi hem genç hem de tecrübeli isimler atv dizisinin kadrosunda başarıyla yer alıyor.

Kardeşlerim dizisinin 25. yeni bölümü 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı: