Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı veda edince, Kardeşlerim dizisine gün doğacak!

Gönül Dağı veda edince, Kardeşlerim dizisine gün doğacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin 15. bölümünü 29 Mayıs akşamı izleyeceksiniz. Tüm kişiler kategorisinde birinciliği zaman zaman Gönül Dağı dizisinden alan Kardeşlerim, son gelen bilgilere göre 18.bölümü itibari ile sezon finali yapacak.

Gönül Dağı ise bu hafta 30. bölümü ile birlikte ekrana ara verecek. Yani bu demek oluyor ki, 3 bölüm Kardeşlerim dizisi ekranda tek başına reyting kovalayacak. Savaşçı dizisi de Cumartesi günleri yayınlanıyor ama reytingleri düşük olduğu için Kardeşlerim dizisine rakip olması beklenemez. Gönül Dağı’nın gidişinin ardından Kardeşlerimin bu 3 bölümde reytinglerini yükseltip yükseltemeyeceği dikkatle takip edilecek.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim dizisinin çiftlerinin öne çıkacağı bir bölüm sizleri bekliyor.

Dizinin 15. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Bazı dizi hayranları, “Sezen Aksu şarkıları sanki atv’nin Kardeşlerim dizisi için yazılmış” diye yorumlar bırakarak dikkat çekti. Kardeşlerim hayranları yeni bölüm heyecanını yaşıyor.

Kadir ile Melisa’nın aşklarının çok hızlı ilerlediğini belirten dizinin hayranları, Aybike ile Berk’ten de aynı şeyi beklediklerini ifade ediyorlar. AyBer çiftine tutuklu kalan birçok dizi hayranı var ve senaristlere de sahnelerinin artırılması için sosyal medyadan baskı yapılıyor.

Asiye ile Doruk karakterinin de bu hafta neler yapacağını merak eden dizi hayranları, iki kötü karakter olarak değerlendirdikleri Harika ile Tolga için de “Sonunda 2 kötü birbirini buldu” yorumunu yapıyor.

İşte Kardeşlerim dizisinin 15. bölümünden 2. fragman: