Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisi 51. yeni bölümde Gülayşe ve Barbaros için bir umut ışığı yanıyor!

Ateş Kuşları dizisi 51. yeni bölümde Gülayşe ve Barbaros için bir umut ışığı yanıyor!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 51. Bölümüyle 19 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de ekrana gelecek.

Barbar’ın gizli görevinden bihaber olan Ali, Barbar’a hiç olmadığı kadar yüklenecek ve Barbar kendisini hiç ummadığı bir çıkmazın içinde bulacak. Hastalığı sebebiyle psikolojik olarak yıkılan Gülayşe, Barbar’ı kendisinden uzaklaştırmayı deneyecek ama büyük bir aşkla birbirine bağlı olan ikili için bu hiç de kolay olmayacaktır.

Gülayşe ve Barbar’ın bebek sahibi olabilmeleri için bir umut ışığı doğacak, Ateş Kuşları’nın yüzü yeniden gülecek. Kara ve Ayça arasında çatışmadan doğan bir yakınlaşma başlayacak.

Zıpkın ve Sare nişanlanırken; Çino, Sultan’a evlenme teklifi edecek, Sultan bu teklifi kabul edecek midir?

ATEŞ KUŞLARI KÜNYE
Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Senaryo: İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem
Yönetmen: Bülent İşbilen

Oyuncular: İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Saygın Soysal (Çino), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Gonca Cilasun (Hacer), Şahin Çelik (Çelik), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Naz Sayıner (Sultan), Kaan Sevi (Cemal), Gökçem Çoban (Ayça), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara)