Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu’nun şive sırrı sonunda ortaya çıktı!

Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu’nun şive sırrı sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı geçen Gönül Dağı dizisi oyuncuları, ikinci sezon başlangıcı öncesinde TRT Ana Haber bültenine konuk oldu ve bazı detaylardan bahsetti.

Gönül Dağı dizisinde Veysel karakterini Semih Ertürk canlandırıyor. TRT Ana Haber bültenindeki yayında genç oyuncu, dizinin yeni sezonu hakkında bazı detaylar verdi. Veysel karakteri için konuşan Semih Ertürk, şunları söyledi: “Veysel yine sevdiklerinin yanında olmaya, onları hayatının merkezine almaya devam edecek. Umarım çok güzel bir sezon olur.”

Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun şive sırrı sonunda ortaya çıktı! 7

Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakterini canlandıran Cihat Süvarioğlu, aynı yayında hikayenin en komik karakterine hayat veriyor. Şivesi ile herkesi şaşırtan ve gülümseten Cihat Süvarioğlu, Konyalı olduğunu söyledi.

Oyuncu bu şive konusundaki hayatındaki önemli detayı şöyle anlattı: “Hayatım Kayseri’de geçti, orada büyüdüm, okudum. Doğal olarak da oradan kulak çok bir şeyler aldı. O anlamda şive yapmakta ben zorlanmadım.”

Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu da yayında yer alan isimler arasındaydı. Sadece oyunculuğu ile de değil türküleriyle de dikkatleri çeken Eser Eyüboğlu, yayında söylediği türküyle yine herkesin ilgisini çekti.

Eyüboğlu’nun türküyü tüm ekip arkadaşları ile birlikte seslendirmesi de ortaya hoş görüntüler çıkardı.