Ana sayfa Sosyal Medya Berk Atan için Gönül Dağı, sadece bir dizi olmaktan daha fazlası!

Berk Atan için Gönül Dağı, sadece bir dizi olmaktan daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, ikinci sezona başladı. 30 bölüm süren ilk sezonun ardından dizinin ekibi geçtiğimiz Cumartesi günü bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı.

İkinci sezona 31. bölüm ile başlayan dizinin tüm kategorilerde birincilik elde etmesi çok önemli bir reyting başarısı olarak dikkat çekti. İlk sezonda birçok kez benzer başarıya yakalayan dizinin geri dönüşünün yine zirvede olması izleyicilerin güçlü desteğini göstermesi bakımından anlamlıydı.

Dizi oyuncuları yayın öncesinde TRT Ana Haber’e katıldı ve yeni dönem ile ilgili bazı mesajlar verdi. Toplumsal mesajlar veren bir dizide yer almanın kendisi için çok olumlu bir nokta olduğunu belirten başrol oyuncusu Berk Atan, çok samimi ve hayatın içinde bir iş yaptıklarını anlattı.

Dizideki yaşamın birçok kişinin de hayatından izler taşıdığını, kendisinin de mahalle kültürü ile büyüdüğünü anlatan Berk Atan, gençlerin hayallerine de değindi.

Berk Atan için Gönül Dağı, sadece bir dizi olmaktan daha fazlası! 7

Hayatın içinde olduğunu dizinin hikayesinin toplumu fazlasıyla etkilemesiyle hissettiğini anlatan Berk Atan, şöyle konuştu:

“Gençler kendi şartları doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kabuklarından sıyrılmaya çalışıyorlar. Tabii ki bu motivasyonu insanlara verdiğimiz görüyoruz. Yorumları okuyoruz. Sete gelen insanlar ‘Taner’i kendime benzetiyorum, Veysel’i kendime benzetiyorum, Ramazan’ı kendime benzetiyorum’ diyor. Bu bir oyuncu olarak mutluluk sağlıyor ve motive ediyor. Çünkü hayatın içinde olmuş oluyorsun. Plastik bir iş yapmamış oluyorsun. Doğal, samimi bir iş yapmış oluyorsun. Doğal olarak da mutlu ediyor.”