Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik’ten hayranlarına Haziran mesajı!

Görkem Sevindik’ten hayranlarına Haziran mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Kırmızı Kamyon isimli diziyle bir süredir gündemdeydi… Dizi önceki haftalarda çarşamba akşamı ilk bölümü ile yayınlandı ama yoğun dizi yarışında fark edilemedi ve reytingleri de çok düşük geldi.

Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Nilay Deniz gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Show TV’nin Kırmızı Kamyon dizisi çok doğru bir karar alınarak Haziran ayına ertelendi. Dizi, Haziran ayında diğer diziler bir bir bitince ve ekran rahatlayınca yeniden izleyicilerle buluşacak.

Söz dizisinde Keşanlı Mücahit karakteri ile gönülleri kazanan Görkem Sevindik de geçtiğimiz gün sevgilisi ile sokakta görüntülendi. Oyuncu, yeni diziye başladıklarını hatırlattı.

“İnşallah Haziran’da devamı gelecek” diyen Görkem Sevindik, hayranlarını da ekran başına bekliyor. Basketbolcu sevgilisi Kübra Siyahdemir ile birlikte görüntülenen oyuncu, ilişkisinde her şeyin yolunda gittiğinin mesajını da verdi.

Sevindik röportaj yaparken, kız arkadaşı ise uzaklaşmayı tercih etti ve bu durum da kameralara yansıdı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.