Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Eda Ece’den önce covid oldu ama fark etmedi!

Şevval Sam, Eda Ece’den önce covid oldu ama fark etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile ekranda yer almaya devam eden Şevval Sam, rol arkadaşı ve yakın arkadaşı Eda Ece ile birlikte Medyapım’ı ziyaret etti. Fatih Aksoy ile görüşen ikili çıkışta ise kameralara yakalandı. Yasak Elma dizisi dışında fazla bir şey yapmadığını ama bir albüm düşüncesi olduğunu belirten Şevval Sam, “Mayıs’tan önce çıkartmak istiyoruz.

Dizide çok yoğun zamanımızı alıyor” diye konuştu. Şevval Sam, bu süreçte kendisinin de koronavirüse yakalandığını öğrendiğini söyledi. Ünlü oyuncu, “Çok farkında değilim. Bir de öyle bir durum var. Ben farkına bile varmamıştım. Ben çok da iyi korunuyorum. Ayakta atlatmışım. Allah’tan kimseye de bulaştırmamışım, kimseye bir zararım olmamış” diye konuştu.

Testlerde antikor çıktığını ifade eden oyuncu, 1 ay önce koronavirüs geçirdiğini de bu şekilde anladığını belirtti. “Aslında Eda’dan bir ay önce ben geçirmişim” diye konuşan Şevval Sam, testlerin sürekli yapıldığını, sürekli koruyucuları da bulunduğunu, gıdasına da dikkat ettiğini ifade etti.

Oyuncu, “Çok kalabalığa girmiyoruz. Herkese de tavsiye ediyoruz. Bu şaka değil. Sıkıntılı bir süreç, atlatacağız ama korunarak ve dikkat ederek” dedi.

Şevval Sam, koronayı başkasına geçirme ihtimaline karşı korunmanın önemli olduğunun da altını çizdi ve şöyle konuştu:

“Bende varmış ve ben farkında bile değilim. Bazı insanlar asempomatik olarak geçiriyor benim gibi. O yüzden bana geçmek diye düşünmemek lazım. Farkında olmadan geçirip, başkasına bulaştırma ihtimalinizi de önlemek için korunmaya dikkat etmek gerekiyor.”

Sam, Karadeniz müzikleri için aldığı yoğun talep üzerine yeni albümünün de bu temada olacağını sözlerine ekledi.