Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisine çok yakıştı, izleyicinin yüreğini sızlattı!

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisine çok yakıştı, izleyicinin yüreğini sızlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya devam ediyor. 5. sezonu önceki hafta başlayan ve aksiyonu bol sahnelerle hayranlarını mest eden Savaşçı’da Tamer Karadağlı’ya ise ayrı bir parantez açmak şart. Anlaşılan o ki, Savaşçı’nın 5. sezonu Tamer Karadağlı sezonu olacak… Çocuklar Duymasın dizisinden sonra bambaşka bir rolle izleyicilerinin karşısına çıkan oyuncu, sergilediği performans ve izleyiciye hissettirdikleri ile öne çıkıyor…

Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı Albay Oktay Göktürk karakterinin Türk askerine tuzak kurması ve sonrasında yaşanan olaylar herkesi şoke etmişti. Ancak 103. bölümde bunun bir senaryo oyunu olduğu ortaya çıkacak. “Ben değildim, ben yapmadım” diyen Oktay Göktür, bir şekilde komploya kurban gitmiş gibi görünüyor. Acaba bir ikiz kardeşi mi ortaya çıkacak yoksa onu taklit eden, kılık değiştiren birisime var?

Dizideki bu gizemli durumun 1 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 103. bölümde netleşmesi bekleniyor. Murat Serezli’nin canlandırdığı Kopuz Albay’ın sorguladığı Göktürk Albay diyor ki, “O ben değildim diyorum. Ben suçlu değilim.”

Savaşçı dizisinin yeni bölümünde yine heyecanın yükseleceği anlar yaşanacak. Askerlerin teröristler ile savaşında Haydar Yüzbaşı enkazın altında kaldı.

Eşi ve kızı öldürülen Göktürk Albay, babası karşısında adeta çıldırıyor. Tamer Karadağlı, bu sahnede izleyicilerin yüreklerini titretecek bir performans sergilemiş.

Usta oyuncunun Savaşçı dizisine katılmasının ne kadar iyi bir tercih olduğu da bir kez daha görülüyor. Dizinin hayranları da bu çıldırma anında Karadağlı’nın vermeye çalıştığı acının kendilerini de etkilediğini ifade ediyor.

1 Mayıs Cumartesi akşamı Savaşçı dizisinin 103.yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsin.