Ana sayfa Sosyal Medya Gözyaşları akıyor, dram rollerinin yeni başrol adayı Zümre Meğreli’nin adı zihinlere kazılıyor!

Gözyaşları akıyor, dram rollerinin yeni başrol adayı Zümre Meğreli’nin adı zihinlere kazılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde yer alan isimlerden birisi de genç oyuncu Zümre Meğreli… Elif karakteri ile ilk dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, gözyaşları ve üzüntüsü hiç dinmeyen birisine hayat veriyor.

Elif, önce Serdar’a aşık oldu ama onu yüz üstü bırakıp gitti. Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş’in dizideki rolünden memnun olmaması nedeniyle ayrılması, Elif ile Serdar aşkını heyecanla bekleyenleri çok üzdü.

Elif için izleyicilerin içini yakan bir başka olay ise, dizinin ikinci sezonunda babasının ortaya çıkması ve duyguları ile oynaması oldu. Babasına tutunmak isteyen ama onun tarafından kandırılıp, bir kez daha terk edilen Elif, hayata isyan etti.

Gözyaşları akıyor, dram rollerinin yeni başrol adayı Zümre Meğreli'nin adı zihinlere kazılıyor! 18

Zümre Meğreli’nin Elif’in bu isyanında sergilediği başarılı dram performansı da dikkatlerden kaçmıyor. İzleyiciler, Elif karakterinin yaşadıklarını hissediyor ve onunla birlikte gözyaşı döküyor. Elif’in “Ben yaşadıklarımı kabullenemiyorum, ben bu hayatı kabullenemiyorum” şeklinde ekrana yansıyan isyanı birçok kişinin de bu karakterde kendini bulmasını sağladı.

Genç yaşına ve daha ilk tecrübesi olmasına rağmen Zümre Meğreli, Gönül Dağı dizisinde dram performansı ile geçer not alıyor… Dizinin hüzünlü yüzü olan Elif’in maceraları devam edecek.

Zümre Meğreli ise ilk dizisinden sonra dram rollerinden başrol teklifleri alırsa şaşırmamak lazım. Oyuncunun Gönül Dağı dizisinden sonra kariyerinde önünün açık olduğunu da söylemek lazım.

Birçok izleyiciyi yüreklerinden yakalayan Elif karakterinin hüzünlü hayatı, Zümre Meğreli’nin kariyer yükselişini sağladı…