Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde, Binnur Kaya terapisi işe yaradı, sorunlar çözülüyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde, Binnur Kaya terapisi işe yaradı, sorunlar çözülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanıyor. Kırmızı Oda ise Cuma akşamları tv8’de izleyicilerle buluşuyor. İki dizi arasında karakterler arasında yaşanan etkileşim, hikayenin ilerleyişinde de önemli bir noktaya geldi.

OGM Pictures imzası taşıyan iki dizinin yapımcısı aynı olunca, diziler arasındaki geçişgenlik de farklı bir boyutta yaşanıyor. Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterinin kocası Esat’ın kendine dokunmasından rahatsız olması yeni bölümde dikkatleri çekecek. Bu durumdan kurtulmak için Gülben, Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor hanıma giderek ondan yardım alacak.

Gülben diyor ki, “Ben Esat ile aynı yatağa girsem cehenneme gidip yanacakmışım gibi geliyor.” Benzer bir durumu Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakteri de yaşıyor… Hem Gülben hem de Safiye, çocukluktan gelen ve birinin dokunmasına tahammül edemeyen bu hallerinden kurtulabilecek mi?

Bir yanda Safiye’yi çok seven Naci var.. Diğer yanda ise Gülben’i seven ve onu her şeyi ile kabul eden Esat… İki adam da sevdikleri kadına dokunamıyor. Ancak Kırmızı Oda dizisinin doktor hanımının sözleri Gülben ve Safiye’yi iyileştirecek.

Masumlar Apartmanı dizisinde, Binnur Kaya terapisi işe yaradı, sorunlar çözülüyor! 7

“İnsan sevdiğine dokunmak ister” diyen doktor hanımın bu sözleri hem Safiye hem de Gülben’i etkileyecek. Safiye ve Naci, ayrı yataklarda yatsa da elleri birbiri ile kavuşarak, ilk adım atılacak.

Dokunulmadan büyüyen çocuklar eksik kalır… İşte bu söz Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde izleyicileri etkileyecek. Sevginin iyileştirici gücünün farkına varan Gülben’in Esat’ı öpmesi de 57. bölümün çok özel olacağını gösteriyor.