Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Nazan Kesal yeniden dizilere dönüş yaptı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Nazan Kesal yeniden dizilere dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanacak olan ve ilk bölümü de 9 Şubat’ta başlayacak olan Oğlum dizisi için merakla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi oluştu. Dizinin oyuncu kadrosu o kadar iyi isimlerden oluşuyor ki, izleyiciler de bu güçlü kadrodan çok etkili bir dizi geleceğini biliyor.

Ailelerin çocuklarına yaklaşımlarının sonuçlarını ve suçlu çocuk olmadığı, suça itilen çocuk olduğu gerçeğini ortaya koyacak olan Oğlum dizisi, Show TV ekranında yayınlanacak. Songül Öden, Timur Acar, Serhat Teoaman, Feyyaz Duman, Kubilay Aka gibi önemli oyuncuları kadrosunda buluşturan diziye bir usta isim daha katıldı.

En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Nazan Kesal, üçüncü sezon sonlarında yapımda ayrılmıştı. Nazan Kesal’ın başarılı rollerini iyi bilen hayranları, yeni projede de yine öne çıkacağını tahmin ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nazan Kesal, Songül Öden’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Ay Yapım imzası taşıyan dizi, ebeveynlerin çocuklar üzerindeki etkisini çarpıcı bir örnekle ortaya koyacak.

Bir umut hikayesi olarak öne çıkan Oğlum dizisinin proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız yaptı. Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesini ise Hüber Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz yazıyor.