Ana sayfa Dizi Haberleri Gözyaşları sel oldu! Var mı Hekimoğlu dizisi yeni bölümde bu sahneyi izleyip de boğazı düğüm düğüm olmayan?

Gözyaşları sel oldu! Var mı Hekimoğlu dizisi yeni bölümde bu sahneyi izleyip de boğazı düğüm düğüm olmayan?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle ikinci sezonu ile buluşan Hekimoğlu dizisinin reytinglerini toparlamaya başladığı ve izleyicilerini de ekrana adeta mıknatıs gibi yapıştırdığı 18. bölümde bir sahne vardı ki, izleyenler farkında olmadan gözyaşlarını o sahnede döktü.

Gökçen Bilge Çiftçi’inin canlandırdığı minik Elif’in çok riskli bir ameliyat öncesinde Timuçin Esen’in hayat verdiği Ateş Hekimoğlu ile konuşması izleyicileri derinden yaraladı. Minik çocuğa büyük meselelerden bahsetmek durumunda kalan Ateş Hekimoğlu, onun güçlü duruşundan çok etkilendi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu sahnede gözyaşı döktüğünü köşe yazısında yazdı. Birçok izleyicinin de duygularına tercüman olan, Sina Koloğlu’nun bu sahne ile ilgili değerlendirmesi şöyle:

“Küçük kanserli kız Elif (Gökçen Bilge Çiftçi) ile Hekimoğlu arasındaki konuşmalar, çok riskli bir ameliyatın öncesinde. “Ölmek isteyip istemediğimi mi soruyorsunuz?” diyor Elif. “Kimse ölmek istemez. Mühim olan nasıl öleceğin. Ne kadar acı çekeceğin?” diyor Hekimoğlu ve soruyor, “Bitsin ister misin bütün bunlar?”

Yanıt: “Ben sırf yoruldum diye annemi terk edemem.” Sözcükler ne kadar özenle seçilse de inandırmıyorsa olmaz o gözyaşı akmaz. Ben sonradan izledim bu bölümü. Sabahın altısıydı. Ve farkında olmadan gözyaşlarının yanağımdan yolunu bulup, soğuk soğuk aktığını hissettim.”

İşte Hekimoğlu 18. bölümündeki o duygusal sahne: