Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen çocukların yüzünü güldürmek için Diyarbakır’a gidiyor

Gülben Ergen çocukların yüzünü güldürmek için Diyarbakır’a gidiyor

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bir süredir cinayeti Müge Anlı ve Tatlı Sert programında detayları ortaya çıkan Asım Bayram cinayeti sonrasında yıllar önce Murat Güneş’i kiralık katil olarak tuttuğu ve ağabeyi Rıfat Ergen’i öldüren kişiyi öldürttüğü iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı.

Tüm bu iddiaları yalanlayan Gülben Ergen, moral bulmak için Diyarbakır’a gidiyor. “Çocuklar Gülsün Diye” isimli derneğin başkanı olan Gülben Ergen, Diyarbakırlı çocuklara iyilik götürüyor.

Yaşamı güzelleştirmek ve okul öncesi eğitimin önemini aşılamak için girişimde bulunan Gülben Ergen, anaokulu yapımına katkıda bulunacak.

Ergen, konuyla ilgili instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Yolumuz #Diyarbakır a uzanıyor… Bizimle olmak isteyenler… İyiliğe ve hiç tanımadığı çocukların yüzünü güldürmeye can atanlar… Yaşamı güzelleştirmek için gönül almanın mucizesine inananlar… Okul öncesi eğitimin öneminin farkında olanlar… 1 #sms çocuklarımızın #Anaokulu yapımı için çok değerli. @cocuklargulsundiye #Turkcell 1234’ e #Vodafone 2345’e #CGD yazıp gönderin… Not: Sms ini @gulben123 @cocuklargulsundiye ekleyerek story ne koy repost edelim ♥️

Gülben Ergen çocukların yüzünü güldürmek için Diyarbakır'a gidiyor 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) İbrani Kökenli, Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile ünlenmiştir.