Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen, özel görüntüleri ortaya çıkan Aynur Aydın’a kendi şarkısıyla destek oldu!

Gülben Ergen, özel görüntüleri ortaya çıkan Aynur Aydın’a kendi şarkısıyla destek oldu!

tarafından ker_def

Gülben Ergen’den Aynur Aydın’a büyük destek

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, instagram hesabından Aynur Aydın’ın Salla isimli şarkısının klibini paylaştı.

Ergen, “Hem güzel hem başarılı olunca üzmek isteyenler listesi kabarır. Senden güçsüzler sana senin güzelliğinle mi meydan okumuşlar. Bak ne diyor Aynur Aydın” mesajıyla dikkat çekti.

Aynur Aydın ise “Canım Gülbenim” mesajıyla teşekkür etti.

Ergen’in imalı sözlerinin sebebi Aynur Aydın’ın hacklenen sosyal medya hesaplarından sonra özel fotoğraflarının yayılmasıydı. Ayrıca Aynur Aydın’ın şarkıcı Edis Görgülü ile ilişkisi de ortaya çıktı.

Gülben Ergen, özel görüntüleri ortaya çıkan Aynur Aydın'a kendi şarkısıyla destek oldu! 7

150 bin izlenme rakamına ulaşan videoya çok sayıda yorum da yapıldı.

Aynur Aydın hayranları, “Salla gitsin üzülme” notuyla genç şarkıcıyı teselli etti.

İşte o paylaşım:

Hem güzel, hem başarılı olunca üzmek isteyenler listesi kabarır. Senden güçsüzler sana senin güzelliğinle mi meydan okumuşlar✌?Bak ne diyor @aynuraydin #Salla #Dinle Seviyoruz seni? @gulbenergenfanclub @gulben_muzik @gulbenergenews @gulbenergenfange @gulben123fan_ @gulbenphoto @gulbenergenfanclu #aynuraydın ?

 

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) İbrani Kökenli, Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile ünlenmiştir.