Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in dizilere ara verme kararını neden değiştirdiği ortaya çıktı!

Ebru Şahin’in dizilere ara verme kararını neden değiştirdiği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllar Ebru Şahin için bir hayli hareketli geçti. Akın Akınözü ile birlikte Hercai dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ismini önce Türkiye’de sonra da dünyanın birçok ülkesinde duyurdu.

Ebru Şahin, kısa sürede milyonlarca hayrana kavuştu ve yeteneklerini sergileme fırsatını da çok iyi kullandı. Hercai dizisinde bir hayli yorulan oyuncu bir süre dizilere ara vermek istiyordu. Oyuncunun yeniden setlere dönmesi hayranlarını da şaşırttı. Ebru Şahin, kararından neden döndü? atv’deki Destan dizisi oyuncuya neden yeni bir karar aldırdı?

Ebru Şahin’in Hercai’den sonra dinlenmesini bekleyen hayranları Destan dizisinin başrolünü kabul edince şaşırdı. Aslında bu oyuncunun da beklemediği bir durumdu. Ebru Şahin, “Aslında ben bir süre dinlenmeyi düşünüyordum. Ama Destan projesinde Akkız’ı okuduğum anda kadınlarımıza ve tüm izleyicilerimize böyle güçlü ve adalet için savaşan bir karakter verebilme şansı bulduğum için çok mutlu oldum” diye konuştu.

Ebru Şahin'in dizilere ara verme kararını neden değiştirdiği ortaya çıktı! 7

Akkız karakterinden çok etkilenen ve böyle bir rolün kolay kolay gelmeyeceğini bilen Ebru Şahin, ara vermek yerine yeniden setlere dönmeyi tercih etti.

Oyuncu karakterin gerçekliğine izleyicileri inandırmayı amaçladığını ifade ediyor. Günde 6 saate varan eğitimler yapan, özel bir çiftlikte hareketleri çalışan ve bundan da hiç sıkılmayan oyuncu, kişiliğine uygun olan hareketli işleri seviyor.

Ebru Şahin, bu nedenle de dizinin de aksiyon dolu olmasından rahatsız değil. Hareketli çekimlerde zorlanmadığını anlatan oyuncu, “Zorlanmak benim için şikayet etmeden öte, daha iyisini yapabileceğime olan inancımı tetikliyor. İzleyicilere ilk defa böyle bir kadın karakterini anlatacağımız için de bu süreçte en zorlandığım şey de kendimle savaşım oluyor. En iyisini vermek için…” açıklamasında bulundu.