Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show çekimleri güle oynaya sürüyor, Ecem Erkek keyiften dört köşe!

Güldür Güldür Show çekimleri güle oynaya sürüyor, Ecem Erkek keyiften dört köşe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show’un yeni bölümlerini heyecanla bekleyen bir kitle var. Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı, birçok ünlü ismi sahnede buluşturan programın ekranın en güldüren yapımlarından birisi olması, kalitenin de eseri…

Oyunculuk performansları, güzel hikayeler ve güncel konulara yapılan dokundurmalar ile Güldür Güldür Show ekibi boş koltuklara karşı çekimlere devam ediyor. Naime karakteri ile izlediğimiz Ecem Erkek de instagram hesabından çekimlerden çeşitli paylaşımlarda bulundu. Oyuncu hem setteki eğlenceyi aktardı hem de ne kadar keyifli anlar yaşadıklarına yönelik bazı örnekler verdi.

Güldür Güldür Show çekimleri güle oynaya sürüyor, Ecem Erkek keyiften dört köşe! 9

Çekimlerin son gaz devam ettiğini ileten Ecem Erkek, setten bazı manzaralar da paylaştı. Rol arkadaşı Uğur Bilgin için, “Gül yüzlüm haftaya pozitif başladı” diye yazan oyuncu, hayranlarını gülümsetti.

Güldür Güldür Show çekimleri güle oynaya sürüyor, Ecem Erkek keyiften dört köşe! 10

Ecem Erkek, ayrıca Güldür Güldür Show çekimlerinde Ali Sunal ile yan yana oldukları ve çok eğlendikleri anlardan da bir fotoğraf karesi yayınladı.

Güldür Güldür Show çekimleri güle oynaya sürüyor, Ecem Erkek keyiften dört köşe! 11

Ecem Erkek, Ali Sunal ile olan paylaşımına ise şu mesajı bıraktı: Soğuklar geldi. İyi giyinin annem. Belinizi açmayın. Hadi öptüm. Ali abi canım mısın ? Ne güzel gülmüşsün.”

Ali Sunal ise bu mesaja, “Canın mıyım?” diye yazdı. Ecem Erkek de “Evet” yanıtını verdi.