Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’ten hayranlarına yeni bir sürpriz var!

Burcu Özberk’ten hayranlarına yeni bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında yayınlanan Afili Aşk isimli romantik komedi dizisiyle öne çıkan ünlü oyuncu Burcu Özberk, 2020-2021 sezonunda ise Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıktı. Çocukluk isimli dizideki Ayşegül karakteri ile dram performansını da başarıyla sunan oyuncu, Erdal Beşikçioğlu ile de aynı sette yer almanın keyfini yaşadı.

Yıllar önce de Beşikçioğlu ile birlikte sahneye çıkan ve ondan çok şey öğrendiğini söyleyen Burcu Özberk için bu ikinci buluşma, tecrübelerini artırma konusunda da iyi bir fırsat oldu.Ancak dizi, reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle sadece 11 bölüm sürebildi.Şimdilerde ise ünlü oyuncu dinlenme dönemi yaşıyor.

Burcu Özberk, instagram hesabından ise yeni bir proje müjdesi verdi. Yine sette ve çekimlerde yer alan oyuncunun bu projesi de hayranları tarafından merak edildi. Oyuncunun yüzü olduğu marka için yeni bir reklam filmi çektiği ortaya çıktı.

Çekimlerin perde arkasında kısa bir video paylaşan Burcu Özberk, “Yeni sürprizler geliyor” diye yazdı. Takipçileri ise ünlü oyuncuyu yeniden dizilerde görmek istediklerini belirten yorumlarda bulundu.

İşte Burcu Özberk’in instagram hesabından yaptığı Arko reklamının perde arkasından kısa bir video:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burcu Özberk (@burcuozberk)’in paylaştığı bir gönderi