Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan takdir toplayan karar!

Güldür Güldür Show’dan takdir toplayan karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Güldür Güldür Show, Cuma akşamları Show TV’de yayınlanıyor ama her bölüm aslında tiyatro sahnesinde daha önce sergilenen oyunların ekrana yansıyan hali…

BKM tarafından yapılmakta olan ve uzun yıllardır da sahnede başarıyla yoluna devam eden Güldür Güldür Show ekibi, Elazığ ve Malatya’yı etkileyen depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım kararı aldı. BKM tarafından paylaşılan bu yardım organizasyonunu oyuncular da instagram hesabından duyurdu.

Doğa Rutkay, “Hep birlikte kocaman bir aileyiz… Bu akşam #GüldürGüldürShow oyuna gelen tüm seyircimizle tek nefes olmak dileğiyle… Görüşmek üzere” notuyla BKM’den yapılan aşağıdaki açıklamayı instagram hesabından yayınladı:

“Sevgili Seyircilerimiz,

Elazığ’da gerçekleşen ve çevre illerimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden, yaralanan tüm vatandaşlarımızın acısını en derin şekilde hissediyoruz.

Güldür Güldür Show olarak, acıları paylaşmak ve bu felaketten etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak için akşam gerçekleşecek etkinliğimizin tüm gelirini depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları için bağışlıyoruz.”

Güldür Güldür Show'dan takdir toplayan karar! 7