Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde gönül yarası olan ünlü oyuncudan büyük itiraf!

Kadın dizisinde gönül yarası olan ünlü oyuncudan büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayça Erturan, Kadın dizisinden sonra o kadar güzel dizi bulamadı! Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kadın dizisinde dikkat çeken isimlerden birisi de Ayça Erturan olmuştu. Erturan’ın hayat verdiği Yeliz karakteri dizinin 2. sezonunda Nezir’in adamları tarafından vurulmuş ve ölerek diziye veda etmişti.

Kadın dizisi hayranları için Yeliz karakterinin yapımdan ayrılması büyük bir üzüntü kaynağı olmuştu. 81. final bölümü ile 4 Şubat Salı akşamı izleyicilere veda edecek olan Kadın dizisinde, birçok hayran için Yeliz yüreklerdeki bir yara olarak kalmıştı.

Ünlü oyuncu, diziden ayrıldıktan sonra 1 yıla yakın bir süre geçmesine rağmen başka bir yapımda rol almadı. Erturan, senaryo okuduğunu ama Kadın dizisi kadar kaliteli yapım bulamadığını söyledi.

Kadın dizisinde gönül yarası olan ünlü oyuncudan büyük itiraf! 7

Ayça Erturan, “Deli gibi senaryo okuyorum. İçime sinmeyince biraz uzak duruyorum.En son biliyorsunuz Kadın’daydım. Ondan sonra o kadar güzel iş bulamadım. Okuyorum elbette, güzel işler var ama bu birazcık kumar gibi.Çok iyi bir kadro oluyor, muhteşem işler diyorsun, muhteşem senaryo diyorsun seyirci sevmiyor. O yüzden de ben de biraz ince eleyip, sık dokuyorum” diye konuştu.

Uzun süre komedi yaptığını ama Kadın dizisi ile dram yapınca hoşuna gittiğini anlatan Ayça Erturan, “Tamamen bizden bir öykü,ben bir şeye gülüyorsam, ben bir şeye üzülüyorsam, hüzünleniyorsam okurken benim kıstasım bu. Çünkü ben de halkım bir yandan. Yazan da bir insan olduğum için bunlara çok önem veriyorum” açıklamasında bulundu.

“O kadar da değil” isimli mizahi bir roman yazan ünlü oyuncunun röportajını videodan izleyebilirsiniz: