Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne!

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, dün akşam 35. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde beklenen oldu ve Serkan sonunda her şeyi hatırladı! Fakat hafızasının yerine gelmesi için seçilen yöntem hayli ilginçti! Durum tuhaf olsa da izleyici için sürpriz bir sahne oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizide Eda, Serkan’ın hafızasını yerine getirebilmek için Deniz ile evleniyor görünmeye çalıştı ama olacakları tahmin bile edemezdi!

Gerçek bir nikah olmadığını sanan Eda, bilmeden Deniz’le gerçekten evlendi! Bu sırada bir barda Eda’nın evlenmesi karşısında ne düşüneceğini şaşıran Serkan bir kavgaya karıştı ve dayak yedi.

Bu dayakla birlikte kafasına darbe alan Serkan Bolat’ın gözlerinin önünden Eda ile olan aşkı adeta bir film şeridi gibi geçmeye başladı.

Hemen nikaha yetişmeye çalıştı ama geç kalmıştı! Dizide izleyenleri sevindiren gelişme, Serkan’ın en sonunda her şeyi hatırlaması oldu ama Eda da çoktan evlenmişti!

Bu durum nasıl çözülecek şimdi en büyük merak konusu bu. Fakat görünen o ki Eda ve Serkan o kadar çabuk kavuşamayacaklar.

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 13

Bu arada diziyi izleyenler her ne kadar Serkan’ın hafızasının yerine gelmesine sevinse de dizideki dayak sahnesinin bu kadar çok beğenilmesi de bir başka ilginç durum!

Şiddet konusunda toplumsal olarak yaşadığımız can sıkıcı, üzücü durumlara karşın dizideki kavga sahnesini adeta izleyiciler ayakta alkışladılar! Sonuçta Serkan’ın hafızası yerine geldi ama izleyicinin ilginç tepkileri de enteresan bir durum oluşturdu!

“Vur bir tane de bizim için vur, ellerine sağlık” şeklinde gelen yorumlara bakıp ‘gülsek mi, ağlasak mı?’ dedirten bir durum ortaya çıktı adeta!

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 14

Bu arada kimi izleyicilerin Serkan’ın bu şekilde hatırlamasını hiç beklemediklerini söyleyerek ters köşeye de çok şaşırdıkları yorumlarda yer almakta.

Eda’nın her ne kadar sahte sansa da gerçek nikahı ile ilgili kimi izleyicilerin yorumları da dikkat çekiyor. Medeni kanunumuzdaki  ‘evlilik iptali’ yasası ile ilgili hatırlatmalar yapılarak, kolaylıkla iptal ettirilebileceği ve senaristin de bu durumu uzatmayacağı dilekleri tutuluyor şimdiden…

Bakalım neler olacak bundan sonra? İzleyip göreceğiz. İşte Serkan’ın bardaki kavga sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları…

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 15

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 16

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 17

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 18

Gülsek mi, ağlasak mı? Sen Çal Kapımı dizisinde bir acayip sahne! 19