Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir’de fatura yine Zeynep’e kesilecek!

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir’de fatura yine Zeynep’e kesilecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni gelişmeler yaşanacak. 17 Mart akşamı 36. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler, şimdiden ‘eyvah!’ demeye başladı bile! Mehdi’nin akılsızca yaptığı işler, yine Zeynep’in başına patlayacak!

Tam mutlu olacağı kişiyi bulmuşken Zeynep için yeniden karanlık günler geliyor! Barış ile ilişkisini oturtmaya çalışan, evlenmeye hazırlanan Zeynep’e mutluluk neredeyse haram! Mehdi’yi hayatına soktuğu günden beri başından bela eksik olmayan Zeynep, bir başka belanın içine sürüklenecek gibi görünüyor!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları dizide Barış karakterine hayat veren Engin Öztürk’ün de katılımıyla dizi, çok başka bir hikayeyle yol almaya başladı.

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'de fatura yine Zeynep'e kesilecek! 8

Mehdi’den ayrılan Zeynep’in Barış ile bir ilişkiye başlaması, dizide yeni sürprizleri de beraberinde getirdi. 36. bölümde Barış ve Zeynep’in romantik anlarına şahit olurken, onların tertemiz bir gelecek için birbirlerine sarıldıkları anlarda, hayatlarının Mehdi yüzünden sarsılacağı da anlaşıldı!

Mehdi, hapiste tanıştığı ve çıkması için gereken 500 bin lirayı veren Cengiz’den kurtulmak isteyecek ama o kadar da kolay olmayacak! Yeni bölümde Mehdi, ablasının da teşviki ile içine girdiği işlerden sıyrılmak için harekete geçiyor.

Şaka gibi! Doğduğun Ev Kaderindir'de fatura yine Zeynep'e kesilecek! 9

Cengiz’le görüşen Mehdi gitmek istediğini söyleyecek ama onun “Valla senin canını alacak değiliz, illa ki seni seven biri vardır. Onu bulur, faturayı da ona keseriz” sözleriyle kalakalacak.

İşte bu noktada izleyenlerin bir tahmini var ki can sıkıcı. Bu faturanın Zeynep’e kesileceğini düşünen dizinin takipçileri, yine Mehdi yüzünden hayatı karışacak Zeynep için kaygılanmaya başladı bile!

Bakalım dizide işler nasıl ilerleyecek? Yeni bölüm tanımı aşağıda…