Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden gerçek ayrılık sebebini duyurmak istemedi!

Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden gerçek ayrılık sebebini duyurmak istemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan, milyonlarca dizi izleyicisini de çok üzdü. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan diziden artık İstanbul’daki normal yaşantısına dönmeyi çok arzu ettiği için ayrıldığı söylenen oyuncu, 2 sezon içinde çok güzel anlar yaşadı.

Berk Atan ile birlikte Gönül Dağı dizisinin başrolünde yer alan ve Dilek karakteri ile de gönüllere giren oyuncu, artık İstanbul’daki normal yaşantısına dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, önceki gün katıldığı etkinlikte çok güzel bir iki sezon geçirdiğini açıkladı.

Gülsim Ali İlhan, “Reytinglerde hep birinci olduk, çok da güzel tepkiler aldık. İnsanlar bizi çok sevdi. Benim karakter Dilek de çok sevildi, ben de çok sevdim” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun diziden ayrılık nedeni konusunda yakın çevresine artık Sivrihisar’da yaşamaktan memnun olmadığını ve normal yaşantısına dönmeyi çok istediği için ayrılma kararı aldığını söyledi iddia ediliyor. Ancak Gülsim Ali İlhan, ayrılık nedeni olarak Dilek karakterinin hikayesinin bitmesini gösterdi.

Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisinden gerçek ayrılık sebebini duyurmak istemedi! 32

Oyuncu, “Hikaye gereği öyle bir yol aldık, herkesin yolu açık olsun” diye konuştu. Gönül Dağı dizisinin ardından oyuncu ayrılık konusunda farklı bir detay vermezken, yeni bir projede yer alma konusunda da net bir karar vermedi.

Bazı teklifler aldığını açıklayan Gülsim Ali İlhan, “Bazı teklifler geldi ama henüz imzaladığımız bir şey yok, güzel bir proje ile inşallah dönerim” diye konuştu.

Gönül Dağı gibi çok iyi bir projeden sonra yine onun kadar iddialı bir iş ile izleyicilerin karşısına çıkmayı arzu ettiğini belirten Gülsim Ali İlhan, şunları söyledi:

“Herkesin bildiği üzere, Gönül Dağı’ndan sonra o kıvamda bir proje ile ekrana çıkmak gerekiyor. Seyircinin karşılığını vermek gerekiyor, o yüzden daha çok yol kat etmek gerekiyor.”