Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı bir büyük işe adını yazdırdı, şimdi yeni işler kapısını çalıyor!

Yağız Can Konyalı bir büyük işe adını yazdırdı, şimdi yeni işler kapısını çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yağız Can Konyalı, 2012 yılından bu yana setlerde başarılı projelerde yer alıyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Aydın karakteri genç oyuncu, kariyerine çok iyi bir başlangıç yapma şansı elde etti. Bizim Hikaye dizisindeki Rahmet karakteri ile de büyük başarı kazanan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Aşk Ağlatır, Arıza, Fatma gibi dizilerin ardından en son Erkek Severse isimli dijital dizide de oyuncuyu izleyebildik. Geçen yıl Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde Hande Doğandemir ile başrolü paylaşan oyuncu, yeni sezon için de birçok teklif aldı.

Festivalleri dolaşan Daha İyi Bir Yarın isimli filmin Eylül ayında izleyicilerle buluşmasını beklediğini belirten oyuncu, Peter Pan müzikal gösterisi için de yoğun bir emek verdi. Peter Pan müzikalinde sezon finalinin ardından kendisine gelen yeni projeleri değerlendiren Yağız Can Konyalı, henüz net bir projesinin olmadığını söyledi.

Yağız Can Konyalı bir büyük işe adını yazdırdı, şimdi yeni işler kapısını çalıyor! 33

Oyuncu, “Bu sezon Erkek Severse’yi çekmiştik. Konuştuğumuz şeyler var ama kesinleşmeden söylemek olmaz” diye konuştu.

Disney Plus’ın Türkiye yayınlarına başlamasından da memnun olduğunu ve platform ile oyuncuların birbirlerine besleyeceklerini anlatan Yağız Can Konyalı bu kadar yoğun bir dönemde aşk hayatında ise kimsenin olmadığını açıkladı.