Ana sayfa Dizi Haberleri Gün değiştiren Kefaret dizisini bekleyenlere müjde var!

Gün değiştiren Kefaret dizisini bekleyenlere müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin kış sezonunda kalan ve halen yayınlarına devam eden Kefaret dizisinde gün değişikliği yaşandı. Şimdiye kadar 31 bölümü Pazar akşamları yayınlanan dizi, yeni bölümü ile 27 Haziran akşamı ekrana gelmeyince dizi hayranları telaşlanmıştı.

Fox TV bir süredir Kefaret dizisinin gün değiştirdiğini duyuruyordu ama birçok izleyicinin bundan haberi olmamıştı. Kefaret 32. yeni bölümü ile yeniden ekranlara dönüş yapıyor. 1 Temmuz Perşembe akşamı dizinin 32. yeni bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Dizinin yeni bölümünden detaylar da ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde yer aldığı; Mine Kılıç ile Özge Özacar’ın da performanları ile dikkatleri çektiği dizinin yeni bölümü yine heyecan dolu olacak. Sinan’ın vurulmasından sonra değişen tavırları izleyicileri de fazlasıyla şaşırtacak. Zeynep yine bir yol ayırımında bulunuyor.

Gün değiştiren Kefaret dizisini bekleyenlere müjde var! 7

Ayrıca Ahmet’in Arzu’ya evlilik teklif etmesi de önemli gelişmeleri beraberinde getirecek. Peki başka neler olacak?

İşte Kefaret dizisi 32. bölüm özeti ve fragman:

Sinan, Nilay’ın intiharından kendini sorumlu tutmakta, giderek kabuğuna çekilmektedir. Zeynep, Sinan’ın toparlanması için elinden geleni yapar ancak ipler hızla kopma noktasına gelir.

Fulya’nın gizli kahramanlıkları Emre ile aralarının iyice açılmasına yol açar. Münevver kalbini yuvada birlikte çalıştığı genç yakışıklı şefe kaptırır…