Ana sayfa Dizi Fragmanları Günü sürekli değişen Sana Söz nihayet bu akşam ekranda! Şansı bir hayli yüksek!

Günü sürekli değişen Sana Söz nihayet bu akşam ekranda! Şansı bir hayli yüksek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin gününü sürekli değiştirdiği yeni dizisi Sana Söz bu akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Hem oyuncuların hem de izleyicinin merakla beklediği dizi için geri sayım başladı. Yeni dizinin rakipleriyle karşılaştırıldığında şansının bir hayli yüksek olduğu görülüyor.

Televizyonlarda yayınlanan reality show’lardan ilham alınarak ortaya çıkarılan Sana Söz, Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ı başrollerde bir araya getiriyor. Polisiye bir dizi olan Sana Söz, tanıtımlarıyla büyük bir heyecan yarattı.

Nehir Erdoğan Sana Söz dizisinde bir TV kanalında reality show hazırlayıp sunan Elif’i canlandırıyor. Erkan Petekkaya ise bir polis memurunu. Serkan Altunorak da Elif’in kocasına hayat veriyor.

Son Söz’ün reytingler açısından şansı bir hayli yüksek. Zira karşısında güçlü ama reyting rekortmeni olmayan Evlilik Hakkında Her Şey var. Fox TV’de yayınlanan ve başrolünde Gökçe Bahadır ile Sumru Yavrucuk’un bulunduğu dizi özellikle son birkaç haftadır az da olsa reytinglerde düşüş yaşamıştı.

Star TV’nin yeni dizisinin bir başka rakibi de Show TV’de yayınlanan Yalancı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizi başladığı ilk günden bu yana reytinglerde başarısız gidiyor. Ancak yayıncı kanal Yalancı’ya final yaptırmak yerine gününü değiştirmeyi tercih etti. Dolayısıyla bu akşam Yalancı’nın da yeni günündeki ilk sınavı olacak.

Sana Söz dizisi gerçekçi hikayesiyle dikkatleri çekiyor. Dizi kanallardaki reality show’lardan esinlenen sahneleriyle Türkiye’nin kanayan bir yarası olan ve bu tür programlarda yaşanan dramlara da parmak basacak.