Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Aybüke Pusat’ın yeni saç stili çok beğenildi!..

Güzel oyuncu Aybüke Pusat’ın yeni saç stili çok beğenildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Aybüke Pusat, geçtiğimiz ay beIN CONNECT’te yayınlanmaya başlayan NG Medya imzalı Hayaller ve Hayatlar dizisinde ‘Güneş’ karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu sosyal medyada da oldukça aktif. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımdaki saç stili hayranları tarafından çok beğenildi.

7 Nisan’da BluTV’nin mistik polisiye serisi ALEF’in ikinci sezonu ALEF: Mâl-i Hülya ile ekranlarda yer almaya hazırlanan oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı.

Güzel oyuncu Aybüke Pusat'ın yeni saç stili çok beğenildi!.. 37

Takipçileri, oyuncuya bu saç modelinin çok yakıştığı görüşünde birleşti. Aybüke Pusat Nisan ayında hayranlarını ALEF: Mâl-i Hülya ile geçmişin tozlu raflarından günümüze kadar ulaşan sırların, şifrelerin ve gerçeğin peşinde mistik bir yolculuğa çıkaracak.

Güzel oyuncu Aybüke Pusat'ın yeni saç stili çok beğenildi!.. 38

MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki otururken; müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği ‘ALEF: Mâl-i Hülya’nın senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.

Dizi,  7 Nisan’da ilk dört bölümüyle BluTV’de yayınlanmaya başlayacak. Başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizide Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinözlü, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz’ın da aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu rol alıyor.