Ana sayfa Sosyal Medya Çekimlerde attan düşen İpek Karapınar için Destan dizisi yeni başlangıç oldu!

Çekimlerde attan düşen İpek Karapınar için Destan dizisi yeni başlangıç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İpek Karapınar’ın yeniden dizi setlerine dönmesinden hayranları çok memnun. Destan isimli atv dizisinde Çolpan Hatun karakterini canlandıran oyuncu, dizilere uzun bir ara vermişti. 1984 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, 2006 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Köprü isimli unutulmaz dizide Aslı karakterini canlandıran İpek Karapınar, sonrasında ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Funda karakteri ile çok ilgi gördü. Üst üste farklı yapımlarda iyi rollerde yer alan oyuncu, Kırgın Çiçekler dizisindeki Feride karakteri ile de kariyer patlamasını yaptı.

2019 yılında 8 bölüm süren Nöbet dizisinin ardından yeniden setlere Destan ile 2021 yılının Eylül ayında dönen İpek Karapınar, Çolpan Hatun karakteri ile çok farklı bir sınav veriyor. Her şeyden önce sekizinci yüzyılda geçen bir dizi olması nedeniyle oyuncu farklı bir deneyim içine girdi.

Çekimlerde attan düşen İpek Karapınar için Destan dizisi yeni başlangıç oldu! 7

Böyle bir dizide yer alabilmek için oyuncuların at binmesi, kılıç kullanmayı öğrenmesi ve ok atabilmesi gibi yetenekler gerekiyor. İpek Karapınar için en zorlayıcı olanı at binmek.. Çünkü oyuncu, daha önce at binme konusunda talihsiz bir sakatlık yaşadı. 2009 yılında çekimleri yapılan Doludizgin Yıllar isimli dizide attan düşen oyuncu, omurilik zedelenmesi teşhisi ile tedavi altına alındı. Yüzünde felç kalma ihtimali o dönemde oyuncuyu bir hayli korkutmuştu.

Destan dizisinin senaryosu gelince at binme korkusu yeniden ortaya çıkan İpek Karapınar, “Senaryoyu okur okumaz bu korkumu hemen yenmem gerek duygusu ile alevlendim” diye konuştu. Dizi çekimlerinde korku hissini barındırmama çabası içine girdiğini belirten oyuncu, “Zaten o kendi kendine sönüp gitti, ben de onunla birlikte aktım” diye konuştu.