Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de! İspanyol hayranları “El Turco” diye alkışladı!

Kerem Bürsin İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de! İspanyol hayranları “El Turco” diye alkışladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, İspanya’yı kelimenin tam anlamıyla fethetti. 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılan Kerem Bürsin’in hayranları tarafından “El Turco” diye alkışlanması gazetelere haber oldu.

Kerem Bürsin, 8-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmak üzere İspanya’ya gitti. Bürsin İspanya’da büyük bir coşkuyla karşılanda. Hayranları Bürsin’le fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Yakışıklı oyuncunun özellikle ödül törenine girerken geçtiği kırmızı halıda gördüğü ilgi inanılmazdı. Bu durum ülkenin en büyük gazetelerinden El Pais’de de haber oldu. Festivalle ilgili yazılan haberde “Türk oyuncu Kerem Bürsin kırmızı halıdan geçerken hayranları El Turco diye bağırdı” dedi.

Kerem Bürsin İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de! İspanyol hayranları “El Turco” diye alkışladı! 8

Kerem Bürsin İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de! İspanyol hayranları “El Turco” diye alkışladı! 9

Ülkenin en ünlü gazetecilerinden Carlos Quillez de haberinde Kerem Bürsin’le ilgili şunları yazdı: “”Kerem kendi ışığıyla parladı, en baştan çıkarıcı gülümsemesini ve olağanüstü nezaketini, ben yanındayken yüzlerce kişi olan kendisine yaklaşanlara yaydı. Kerem güzel bir adam, harika bir oyuncu ama daha iyi bir insan. Yeteneğin sihirli değneğinin dokunduğu basit bir adam.”

Kerem Bürsin özellikle Sen Çal Kapımı dizisinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından dünya çapında bir üne kavuştu. İspanyol hayranları da Kerem Bürsin’in ülkelerine gelmesini iple çekiyordu. Bürsin’in ziyaretine günler kala heyecanlarını sosyal medyada paylaşan İspanyol hayranları, Kerem Bürsin’i büyük bir coşkuyla karşıladı.