Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel oyuncu Damla Sönmez, Aziz dizisindeki Dilruba rolüyle gönülleri fethediyor

Güzel oyuncu Damla Sönmez, Aziz dizisindeki Dilruba rolüyle gönülleri fethediyor

tarafından kadir kadir
Aziz dizisi - Damla Sönmez

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da Efsun Koçovalı karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Damla Sönmez, yazın BluTV için Saygı dizisinin ikinci sezonunda kamera karşısına geçti.

Bu sezonsa güzel oyuncu bir dönem dizisi olan Aziz’le karşımıza çıkıyor. Dizide Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez’e dizinin başrolünde Murat Yıldırım ve Simay Barlas eşlik ediyor.

Damla Sönmez dizide gelgitleri olan Dilruba karakterini canlandırıyor. Güzelliği ve ahu gözleriyle nam salmış bu dilberin tek isteğiyse deliler gibi sevdiği adam, Aziz ile birlikte olmaktır. Bu uğurda Aziz’in sevgisini tekrar kazanmalı, annesi Handan’ın tüm engellenmelerine karşı hür olmayı başarmalıdır.

Hiç kuşkusuz önceki gün yayınlanan sahneler arasında en dikkat çekenlerinden biri Aziz’in amcası Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı Galip’ten hakkı olan, babasından kalan malları geri istemesiydi.

Bu sahnenin devamında ise evde yaşananlar karşısında Diruba’nın annesi Handan’a “Çok utanıyorum, benim annem olmandan!” çıkışı, sosyal medya da büyük takdir toplarken, oyuncu Damla Sönmez’in duru güzelliği herkesi etkiledi.

Damla Sönmez - Bornova Bornova

1987 doğumlu Damla Sönmez, 2009 yılında, daha 22 yaşındayken İnan Temelkuran’ın yönettiği “Bornova Bornova” filmindeki rolüyle 46. Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülü alarak kendini kanıtlamış; dizi, tiyatro ve sinema projeleri ardı ardına gelmişti.