Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı ile yıldızı parlayan Melisa Döngel bir projeyi daha başarıyla tamamladı!

Sen Çal Kapımı ile yıldızı parlayan Melisa Döngel bir projeyi daha başarıyla tamamladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Döngel, son dönemde kendisine verilen fırsatları çok iyi değerlendirmesi ile dikkatlerimizi çekiyor. 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu, üst üste başarılı projelerde yer aldı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, 2015 yılından bu yana sektörde yer alıyor ve 7 yıllık bu döneme de birçok proje sığdırdı.

Ne Münasebet isimli sinema filmi ile 2015 yılında setlerde görünmeye başlayan Melisa Döngel, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde de deneyim kazandı. Elif dizisinde Süreyya olarak izlediğimiz oyuncu, ardından ise Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteriyle iyi bir çıkış yaptı.

Sen Çal Kapımı ile yıldızı parlayan Melisa Döngel bir projeyi daha başarıyla tamamladı! 8

Aşk Ağlatır’da kısa süre kalan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren karakteriyle ise geniş kitleler tarafından tanınmayı başardı. Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de göz dolduran Melisa Döngel, Sen Çal Kapımı’nın ikinci sezonuna katılmayarak, 2022 yılının Haziran ayından itibaren Aşk Mantık İntikam ekibi ile yoluna devam etti.

Fox TV’de çok başarılı bir dönem geçiren Aşk Mantık İntikam’da izleycilerin pek de sevmediği Çağla karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performans ortaya koydu ve başrolün hakkını verdi.

Sen Çal Kapımı ile yıldızı parlayan Melisa Döngel bir projeyi daha başarıyla tamamladı! 9

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken Melisa Döngel, dizinin hikayesinde artık Çağla olmayacağı için ekip ile vedalaştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ayrılığı duyuran oyuncu, yönetmen Murat Öztürk’tün “Seni ve deli enerjini çok özleyeceğiz” paylaşımını takipçilerinin beğenisine sundu.

Melisa Döngel’in Aşk Mantık İntikam ekibi ile yolu bitti belki ama yeni projelerle hayranlarının karşısında olmaya devam edeceği kesin. Oyuncu son yıllarda elde ettiği tecrübelerle çok iyi bir konum elde ederken, teklif üstüne teklif de almaya başladı.